Skip to main content

Vårt hållbarhets- och arbetsmiljöarbete

Gonvarri Stålteknik är nu certifierade enligt ISO 45001: Fortsätter stärka vårt hållbarhets- och arbetsmiljöarbete

Vi på Gonvarri Stålteknik är stolta över att nu kunna meddela att vi har uppnått ytterligare en viktig milstolpe i vårt hållbarhetsarbete. I december 2021 certifierade vi vår verksamhet enligt ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö. Nu har vi glädjen att informera att vi även är certifierade enligt arbetsmiljöstandarden ISO 45001. Detta är ett kvitto på vårt systematiska arbete för att ständigt förbättra kvalitet, miljö och nu även arbetsmiljö.

ISO 45001 är den internationella standarden för arbetsmiljöledning och syftar till att förbättra arbetsförhållandena och säkerheten på arbetsplatsen. Genom denna certifiering stärker vi vårt engagemang för att skapa en trygg och hälsosam arbetsmiljö för alla våra medarbetare.

En fortsatt strävan mot förbättringar

Den nya certifieringen är resultatet av ett nära samarbete mellan ledning och anställda, vilket skapar strukturer som inte bara uppfyller standardens krav utan också prioriterar hälsa och säkerhet för vårt team. Att säkerställa våra anställdas välbefinnande är nyckeln till att anpassa sig till vår koncerns standarder och förstärker vårt engagemang för ständiga förbättringar. Vi stärker samtidigt vår position som en pålitlig och attraktiv leverantör på marknaden.

Vi har alltid haft ett stort fokus på kvalitet inom verksamheten och är sedan tidigare certifierade inom svetsning. Nu har vi även tagit stora kliv för att minska vår miljöpåverkan, och därför känns det extra bra att vi är i hamn med dessa ytterligare certifieringar! Men arbetet slutar inte nu när vi har fått certifikaten, utan nu ska vi fortsätta förbättra verksamheten samtidigt som vi skapar mervärde och trygghet för våra kunder, säger Eleonora Ebbinghaus, ansvarig för certifieringsarbetet hos Gonvarri Stålteknik.

Hållbarhet är kärnfrågor i vår verksamhet, att arbeta med ISO- internationella ledningssystem gör det möjligt för oss att uppnå ständig förbättring i en dynamisk utveckling.

Vad betyder det här för våra kunder och partners?

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra processer, minska vår miljöpåverkan, samtidigt som vi säkerställer en säker och hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vi ser fram emot att fortsätta skapa hållbara lösningar tillsammans med våra kunder, och vi är övertygade om att denna certifiering är ett stort steg i rätt riktning för hela verksamheten.

  • 14139
    2024-05-06

    Hållbarhetsrapport

    Vi är glada att presentera vår årliga hållbarhetsrapport 2023, som dokumenterar koncernens omfattande framsteg och prestationer inom området hållbar utveckling. Rapporten understryker vårt pågående engagemang för miljöskydd, sociala ansvar och framgångsrika företagsstyrning.
  • 13220
    2023-04-20

    LogiMAT 2023

    Den 25-27 april 2023 är det dags att uppleva när "intralogistikens värld" samlas i Stuttgart för det största internationella evenemanget i branschen. Kom och träffa vårt expertteam för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig. Besök oss i hall 3, monter 3C35.
Senaste nytt
  • 14599
    2024-10-17 00:00:00

    Vårt hållbarhets- och arbetsmiljöarbete

    Nu har vi glädjen att informera att vi även är certifierade enligt arbetsmiljöstandarden ISO 45001. Detta är ett kvitto på vårt systematiska arbete för att ständigt förbättra kvalitet, miljö och nu även arbetsmiljö.
  • 13736
    2024-10-03 00:00:00

    Logistik & Transport 2024

    Vi ser fram emot att träffa dig på årets stora mötesplats för logistikbranschen! Ta chansen att prata med våra experter, få personlig rådgivning och upptäck det senaste inom logistiklösningar, förvaring och lagersäkerhet. Oavsett dina utmaningar, hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just ditt företag.
  • 14139
    2024-05-06 00:00:00

    Hållbarhetsrapport

    Vi är glada att presentera vår årliga hållbarhetsrapport 2023, som dokumenterar koncernens omfattande framsteg och prestationer inom området hållbar utveckling. Rapporten understryker vårt pågående engagemang för miljöskydd, sociala ansvar och framgångsrika företagsstyrning.